Sana hjälte - sänkte Bröndby med läcker frispark

Superliga

Tobias Sana blev i dag stor hjälte för Århus i Danmark.
Svensken sänkte Bröndby med en läcker frispark till 3-2.

Århus svenske anfallare Tobias Sana, 29, inledde den här säsongen med ett par matcher på bänken, men varvade nyligen upp med sitt första mål för säsongen. I kväll spelade han åter från start mot Bröndby och fick även den här gången en huvudroll i den danska ligan.

Sana spelade först fram Jacob Ankersen till 1-0 i första halvlek och avgjorde därefter matchen på egen hand i andra halvlek. Han tog i den 69:e minuten vara på en frispark strax utanför straffområdet och skruvade bollen läckert över muren i mål till 3-2.

Århus lyfte därmed till niondeplats i tabellen. Bröndby, med svenskarna Johan Larsson och Simon Tibbling som gjorde 90 minuter mot Århus, är fyra i Superligan.

Sana är numera noterad för två mål och en assist på sju ligamatcher i år i Danmark.