"Sotte" med ligadebut - när FCK föll i premiären

Superliga

Sotirios Papagiannopoulos gjorde i kväll ligadebut i Danmark.
Då föll hans Köpenhamn i premiären mot Horsens med 2-1.

Den svenske mittbacken Sotirios Papagiannopoulos lämnade nyligen Östersunds FK för spel med FC Köpenhamn i Danmark. Mittbacken gjorde i förra veckan tävlingsdebut för den danska klubben i 1-0-segern mot KuPS i kvalet till Europa League och fick i kväll även spela från start i premiäromgången mot Horsens i Superligan.

Den här gången blev det dock inte en lika lyckad debut som i förra veckan. Köpenhamn släppte i andra halvlek in två mål inom loppet av åtta minuter, då Horsens Hallur Hansson och Bjarke Jacobsen gav laget 1-0 och 2-0.

Köpenhamn reducerade i den 85:e minuten till 1-2 och hade i den 91:e minuten chans till kvittering på straff, där Viktor Fischer brände möjligheten, vilket innebar premiärförlust för Fischer, Papagiannopoulos och övriga i huvudstadsklubben.

Pierre Bengtsson inledde matchen på bänken, men fick hoppa in i den 70:e minuten.