Svenskduo nätade - då körde Bröndby över Midtjylland

Superliga

Bröndby vann stort hemma mot Midtjylland.
Och bakom segern låg svenskduon Simon Hedlund och Simon Tibbling.

Under måndagen tog Bröndby emot Midtjylland på hemmaplan i det danska ligaspelet och tog en storseger med 4-1.

Och bakom segern låg svenskduon Simon Hedlund och Simon Tibbling som svarade för ett mål vardera.

I slutet av den första halvleken fick Hedlund bollen utanför straffområdet, drev bollen framåt ett par meter och testade avslut med högerfoten. Skottet var hårt och satt snyggt i nät bakom Mikkel Andersen i Midtjyllands mål.

20 minuter in i andra halvlek kunde sedan Simon Tibbling näta med vänsterfoten fram till 3-1 och med tio minuter kvar av matchen fastställde Kamil Wilczek slutresultatet till 4-1.

I Midtjylland spelade svenske Joel Andersson hela matchen.

Publicerad 2019-05-20 kl 23:14