POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERLIGA

Tibbling fick ta emot "smäll" - tränaren: "Många som är rädda för mig"

Foto: Bildbyrån.

Simon Tibbling uppgavs ha blivit utsatt för en fysisk konfrontation i fjol efter en match av sin tränare i Bröndby.
Nu möter tränaren Alexander Zorniger uppgifterna. 
- Många spelare som är rädda för mig, säger han till TV3. 

Bröndbys svenske mittfältare Simon Tibbling var i går på tapeten i dansk media, då BT avslöjade att värsta rivalen FC Köpenhamn, under transferfönstrets sista dag i sommar, lade ett rekordbud på Tibbling, men fick budet nobbat. Anledningen till budet? Det var att Tibbling efter en match mot Randers i fjol blev konfronterad av sin tränare Alexander Zorniger på planen och fick motta ett slag i nacken. 

- Det som skedde i oktober har jag sedan länge lagt bakom mig. Jag har inte sett klippet själv och jag kommer inte ihåg hur det såg ut. Alex (Zorniger) var inte nöjd med min prestation och så var det. Det är inget jag har lagt energi på, sa svensken till BT då. 

Zorniger ville till en börjar inte kommentera BT:s rapportering, men gav i går en kommentar efter Bröndbys 4-1-seger mot Hilleröd i danska cupen. 

- Alla kan gå in på Troels Bechs (Bröndbys sportchef) kontor. Det är många spelare som är rädda för mig för jag förväntar mig det yppersta av dem. Alla är rädda för sin tränare då och då. Utan tvekan. I alla fall utanför Danmark. Men jag är ingen dansk tränare. Sorry, säger Bröndby-tränaren i en intervju med TV3 efter matchen. 

Bröndby är femma i tabellen efter 14 poäng på tio matcher i Superligan. Tibbling är i sin tur den här säsongen noterad för två assist på tio matcher i danska ligan. 

Publicerad 2018-09-28 kl 08:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå