Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DANMARK
51v

Tibbling nobbar januariturnén: "Det är tråkigt"

Bildbyrån.

Simon Tibbling väljer att stå över januariturnén med svenska landslaget. Han vill hellre stanna hemma och träna med sitt danska klubblag Bröndby. 
- Jag vill vara hemma i Danmark, visa upp mig och konkurrera om platserna i laget, säger Tibbling till Svenska Fotbollförbundets hemsida. 

Svenske Bröndby-mittfältaren Simon Tibbling blev efter en stark inledning av säsongen med danska Bröndby uttagen till januariturnén med svenska landslaget. Under onsdagen meddelade dock Svenska fotbollförbundet att mittfältaren nobbar lägret. 

Tibbling vill i stället träna vidare med Bröndby i Danmark. 

– Det är tråkigt. Jag blev väldigt glad över uttagningen och såg verkligen fram emot att åka, men när jag tittade närmare på planeringen kände jag att det var svårt att vid den tiden vara borta från klubblaget. Jag är ju ganska ny i Bröndby och vill konkurrera om platserna och försäkra mig om speltid i vår, säger mittfältaren till hemsidan. 

Svenske förbundskaptenen Janne Andersson och assisterande förbundskaptenen Peter Wettergren har valt att inte kalla in någon ersättare till Tibbling.

Sverige ställs under januariturnén mot Estland den 7 januari och mot Danmark den 11 januari i Abu Dhabi. 

Publicerad 2017-12-13 kl 19:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons