POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERLIGA
25v

Tibblings irritation - trots seger: "Självklart var det straff - regler ska fortfarande följas"

Foto: Bildbyrån.

Simon Tibbling låg under söndagen bakom Bröndbys seger.
Men efteråt var han irriterad över en utebliven straffspark.
- Jag förstår inte varför inte domaren blåser, säger svensken i en tv-intervju på Bröndbys hemsida. 

Bröndby-svensken Simon Tibbling inledde under söndagen ligamötet med Odense på bänken, men hoppade in i andra halvlek och spelade fram till två mål i lagets 3-2-seger i den danska högstaligan. Tibbling var glad efter segern, men samtidigt irriterad över att han inte fick en straff i slutskedet av matchen. 

- Ja, självklart var det straff. Jag kom mot deras backlinje och ska vänta in Uhre (Mikael, lagkamrat i Bröndby) och tänker att jag ska passa Uhre, men backen täcker passningen, så jag tänker att jag ska ta skott i stället. Sedan rullar bollen och jag blir nersparkad bakifrån. Det är en klar straff. Jag förstår inte varför inte domaren blåser, säger Tibbling i en tv-intervju på Bröndbys hemsida och fortsätter:

- "Fair enough" att det stod 3-2 efter 94 minuter, men regler ska fortfarande följas i fotboll, även om det har gått 90 minuter. Det ska vara straff.

Tibbling medger samtidigt att han är glad över att han fick komma in och ligga bakom segern med två assist, men menar att straffsituationen grämer honom. 

- Jag är glad över det, men jag tycker ändå att jag skulle haft straff. Då hade det blivit tre assist. Kamil (Wilczek, tvåmålsskytt för Bröndby mot Odense) hade nog gjort mål på straff med den formen han är i. Då hade jag fått en till assist. Men vi vann en tuff match mot ett bra motstånd. Det är vi glada över. 

Publicerad 2019-07-29 kl 09:03
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå