Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DANMARK

Trots brist på speltid - Carlgren öppnar för att stanna i Nordsjälland

Foto: Bildbyrån

Bara en match på tre månader.
Trots att Patrik Carlgren varit petad i Nordsjälland öppnar han nu för en förlängning.
- Jag utesluter inte att jag blir kvar i klubben, säger målvakten till bold.dk.

Efter den förra säsongen i allsvenska valde Patrik Carlgren att lämna AIK. Efter att ett antal potentiella övergångar fallit samman hamnade keepern till slut i danska FC Nordsjälland i början av februari.

I fredags kom till slut den efterlängtade debuten för Carlgren. I ordinarie målvakten Alex Runarssons frånvaro tog 25-åringen plats mellan stolparna när Nordsjälland spelade 1-1 mot mästarna FC Köpenhamn.

Trots att speltiden uteblivit öppnar Carlgen för att förlänga avtalet med Nordsjälland, som går ut i sommar.

- Jag utesluter inte att jag blir kvar i klubben, men vi får se vad det slutar med. Det är min agent som får ta hand om det medan jag fokuserar på att spela fler matcher, säger svensken till bold.dk.

Efter att ha varit ordinarie i AIK och spelat i princip alla matcher under tre säsonger är det en ovan situation för Carlgren att sitta på bänken.

- Jag vill gärna spela alla matcher, så självklart har det varit frustrerande att sitta bredvid. Men när man inte spelar måste man bara se till att arbeta hårt varje dag, säger Carlgren.

- Alex är en duktig målvakt och han har gjort det bra. Och det är en bra konkurrens mellan oss på träning varje dag. Så jag måste bara press honom till att hålla sig klar tills att chansen dyker upp, så som den gjorde mot FCK. Det var härligt att få spela.

Publicerad 2017-05-08 kl 09:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons