POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERLIGA
1v

Vibe: "Då kan AGF-fansen kalla mig dumt svin"

Foto: Bildbyrån

Lasse Vibe lämnade IFK Göteborg för FC Midtjylland. 
Därmed blev det inte en återkomst i Århus.
- AGF-fansen kan kalla mig galen eller dumt svin, säger Vibe enligt bold.dk.

Lasse Vibe började seniorkarriären i danska Århus, därefter gick flytten vidare genom FC Fyn, Vestsjælland, Sønderjyske för att sedan spela i IFK Göteborg.

Efter spel i Brentford och kinesiska CC Yatai var Vibe tillbaka i Blåvitt inför förra säsongen. Men det blev bara en säsong innan han beslutade sig för att flytta hem igen.

- Det är ett beslut, som var oerhört svårt att ta, baserat på familjen och vår sociala situation, sa 32-åringen i en kommentar på föreningens hemsida. 

Det blev strax därefter klart att Vibe fortsätter karriären i danska toppklubben FC Midtjylland som leder den inhemska ligan, kontraktet sträcker sig fram till sommaren 2021.

Därmed blev det inte en återkomst till Århus men det var heller ett av alternativen denna flytt menar Vibe.

- Jag vet inte alls om AGF var intresserade i det här fönstret, men det spelade inte heller någon roll, för när FCM visade intresse var jag säker på min sak. Jag vill hjälpa till att spela för mästerskapet, och det är det enda som är viktigt för mig i vår, säger Vibe enligt bold.dk. 

- Då kan AGF-fansen kalla mig galen eller en dumt svin. Men det är inte så att AGF och jag är skyldiga varandra någonting. 

Publicerad 2020-01-12 kl 12:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå