Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Wesström uttalar sig om Alms framtid: "Vi utvärderar hela tiden"

Superliga

Andreas Alm spås hänga löst i Odense.
Nu har klubbdirektör Björn Wesström uttalat sig.
- Vi kommer inte att byta ut honom i dag, säger han till sajten obstemmer.dk.

Foto: Bildbyrån

Björn Wesström och Andreas Alm.

Det var efter 2-0-förlusten mot Brøndby i söndags som det väcktes spekulationer kring Andreas Alms framtid som huvudtränare i Odense. Klubbdirektör Björn Wesström vägrade nämligen ställa upp på en planerad intervju efter slutsignal.

- Om man ska dra någon slutsats från det här så kan det mycket väl indikera att saker är på gång att hända i OB. Det skulle inte förvåna mig. De senaste matcherna har helt enkelt varit under all kritik, sa TV3-experten Kenneth Emil Petersen enligt Tipsbladet.

Odense ligger sist i danska högstaligan med bara en inspelad poäng på fem omgångar. Andreas Alm är därmed pressad att börja leverera resultat.

ANNONS

Det menar Björn Wesström, som nu har uttalat sig om hur säkert hans landsman sitter på huvudtränarposten.

- Vi utvärderar hela tiden, absolut. Men i dag, när du frågar mig, är svaret nej. Vi kommer inte att byta ut Andreas Alm i dag, säger Wesström till sajten obstemmer.dk.

Björn Wesström berättar vidare att han tillsammans med Odenses sportsliga ledning hade ett möte med Andreas Alm i måndags.

- Det är klart att vi har möten när situationen är som den är i OB. Det är vårt arbete och våra liv det handlar om. Det skulle vara oprofessionellt om vi inte hade haft ett möte, säger han, och svarar på hur klubben ska vända den negativa trenden:

- Att vi vinner matcher. Mål förändrar matcher och poäng förändrar en säsong. Det är där vi är.

Andreas Alm tog över Odense förra sommaren och ledde laget till en mittenplacering i fjol. 49-åringen ledde även OB final i danska cupen, där man förlorade mot Midtjylland på straffar.

ANNONS

Härnäst väntar ett möte mot mittenlaget AC Horsens på måndag.

Publicerad 2022-08-16 kl 17:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto