Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Wilshere bekräftar - kan bli kvar i Norden: "Har fått erbjudande - ska tänka"

Superliga

Jack Wilshere spelade vårsäsongen med danska Århus.
Där kan han nu komma att stanna, bekräftar han.
- Ja, jag har fått ett kontraktserbjudande. Nu har jag ett beslut att fatta, huruvida jag vill gå tillbaka dit eller inte, säger han till Talksport.

Foto: TT

Jack Wilshere fick många att höja på ögonbrynen när han i februari skrev på för danska superliga-laget Århus. Kontraktet sträckte sig fram till i sommar, och går därmed ut den sista juni. Men nu bekräftar han att han kan bli Norden trogen.

I sajten Talksports podcast bekräftar han att han fått ett erbjudande om en förlängning av Århus, men att han inte har fattat något beslut kring det än.

- Ja, jag har fått ett kontraktserbjudande. Nu har jag ett beslut att fatta, huruvida jag vill gå tillbaka dit eller inte.

Vidare berättar Wilshere om att han kommer att ta tid på sig att fatta ett beslut för att inte stressa fram något. Men en sak som är säker är att han imponerades av fotbollen i Danmark under sin tid i landet.

ANNONS

- Spelarna har en annan attityd i Danmark. De är påslagna hela tiden, vilket skapar en intensitet. Jag tror att en stor del av den attityden är att de vill vidare till större ligor. Matcherna är av hög kvalitet, jag skulle beskriva den i nivå med Championship. Flera spelare som jag spelade tillsammans med hade kunnat spela i Championship.

I Århus spelade Wilshere tillsammans med det svenska U21-landslagets vänsterback Eric Kahl, som beskrev sin tid med Wilshere för Fotbollskanalen tidigare i veckan.

Publicerad 2022-06-11 kl 22:58

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto