TV: Danmark rånade på straff - bara minuter innan förlustmålet

EMdamgammalDanm

Här borde Nicklas Bendtner haft straff och vid ställningen 1-1 kunde Danmarks slutspelsdröm blivit sann genom ett straffmål.

Efter 76 minuter rev Tysklands Holger Badstuber ned Nicklas Bendtner i straffområdet. Dansken protesterade kraftigt mot att domaren viftade avvärjande för en straff.

Och på reprisbilderna syns det tydligt hur den tyske försvararen sliter i Bendtners tröja och vid ställningen 1-1 borde Danmark belönats med en straffspark.

Men så blev det inte och bara fyra minuter senare avgjorde Tyskland matchen genom Lars Benders 2-1-mål. Vilket även innebar att Danmark tvingades lämna EM då Portugal besegrade Holland.

Se situationen och döm själva - straff eller inte?

Publicerad 2012-06-17 kl 22:58