POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ETTAN
2v

Klart: Orovic går över i managerroll för division 1-klubb

Foto: Bildbyrån

Bosko Orovic blev sportchef i Utsikten i december.
Nu står det klart att den tidigare Gaistränaren istället blir manager i division 1-klubben.

För ett par veckor sedan meddelade Utsiktens BK att tränaren Stefan Rehn skulle lämna klubben. Klubben menade då att parterna gick skilda vägar med anledning av att ”Utsikten har varit tvungna att omförhandla de ekonomiska villkor som fanns mellan parterna” och att de inte har “kunnat komma överens om en fortsättning tillsammans”.

Nu har klubben gjort klart med en organisation i tränarstaben och det står klart att Bosko Orovic går in i en managerroll.

- Tillsammans med Bosko har jag tillbringat många timmar för att hitta en efterträdare till Stefan Rehn. Dock har jag personligen alltid landat i att bästa lösningen för Utsikten skulle vara om Bosko kunde träda in i en managerroll med sin erfarenhet av elitfotbollen. Sista tiden kopplades därför Bosko ut ur rekryteringsfasen och jag tog en större roll ihop med styrelsen (Ingemar Lundin och Benjamin Von Jahf) för att få ett enat beslut, säger Martin Viggeborn, som nu blir sportchef, till klubbens hemsida.

Orovic, som i fjol fick lämna sitt uppdrag i Gais, har varit sportchef i föreningen sedan december och får nu ansvaret med en managerroll. Han kommer att leda två träningen i veckan och samtliga matcher, på grund av en svår benskada han fick i en bilolycka.

Daniel Karlsson kommer få rollen som chefstränare och han kommer att leda den dagliga verksamheten tillsammans med Orovic. Nyligen kom Martin Smedberg-Dalence in i klubben som spelade assisterande tränare, samtidigt som klubben ännu letar efter ytterligare en assisterande tränare.

Publicerad 2020-02-09 kl 10:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå