Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DIVISION 1

Kris i Assyriska - gamla spelare har lämnat in konkursansökan

Foto: Bildbyrån

Flera av Assyriskas tidigare spelare har tagit initiativet till att lämna in en konkursansökan för Assyriska FF till Södertälje Tingsrätt, skriver Sportbladet.

Assyriska har det tufft ekonomiskt. LT har i somras tidigare rapporterat om att klubben haft svårt att betala ut löner, och sedan dess har klubben ramlat ur superettan till division 1.

Nu skriver Sportbladet att flera spelare som nyligen lämnat klubben har lämnat in en konkursansökan för Assyriska FF till Södertälje Tingsrätt under torsdagen.

- När man skriver kontrakt så måste man göra rätt för sig. Det gäller både från spelarens sida och från klubbens sida. I det här fallet upplever jag att klubben kanske inte har gjort rätt för sig. Därför har jag och ett antal spelare till vidtagit åtgärder, säger Fredrik Holster, som sedan degraderingen lämnat AFF för Åtvidaberg, till Sportbladet.

Holster menar att beslutet om att lämna in en konkursansökan till stor del beror på uteblivna löner.

- Det har ju varit problem under en längre period. Det var mycket snack om ekonomin redan förra året, så det är egentligen inget nytt, bara att det nu har kommit till en högre instans, säger han.

Så här säger Assyriskas sportchef Bobil Minasson till tidningen:

- Jag har inga kommentarer till det här. Jag sköter bara det sportsliga. Handlar det om ekonomin så får du ta det med styrelsen.

Publicerad 2017-02-10 kl 23:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons