Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DIVISION 1

Mjällby nära förlängning med VSK: "Är bara de sista detaljerna"

Foto: Bildbyrån

Johan Mjällby ser ut att förlänga med Västerås SK.
VLT rapporterar att parterna befinner sig i "slutförhandlingsstatus".
Jag ska träffa styrelsen på söndag efter matchen och förhoppningsvis bara göra klart de sista detaljerna, säger Mjällby till tidningen.

Johan Mjällby har tidigare uttryckt en ambition om att förlänga sitt kontrakt med division 1-klubben Västerås SK. Nu rapporterar VLT att en förlängning är högaktuell. Klubben vill förlänga och parterna är i slutskedet av förhandlingarna.

Av naturliga skäl ville styrelsen ha mötet som var i går kväll innan något blev klart. Jag ska träffa styrelsen på söndag efter matchen och förhoppningsvis bara göra klart de sista detaljerna. Är vi bara överens om det så spelar det ingen roll när jag skriver på, säger Mjällby till VLT.

Det handlar inte om ekonomiska frågor utan att få en klar struktur utanför laget om hur vi agerar och vilka roller vi ska ha. Det är egentligen bara det som vi ska klargöra. Förhoppningsvis går det i lås och så är det bara att köra.

Det är redan klart att VSK kommer att sluta trea i norrettan bakom Brage och Akropolis.

Det är utveckling och den bästa säsongen som varit sen 2010, så jag kan inte göra allting fel. Men det som måste genomsyra hela klubben är att aspirera på att bli ännu bättre. Det gäller mig personligen, mina assisterande tränare och spelarna. Det är viktigt att vi sätter den ribban tillsammans, säger Johan Mjällby.

Publicerad 2017-10-27 kl 20:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons