Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DIVISION 1
48v

Officiellt: Johan Mjällby förlänger med Västerås

Foto: Bildbyrån

Det har dragit ut på tiden, men nu är Västerås SK överens med Johan Mjällby.
Den tidigare landslagsbacken stannar som tränare även över 2018.

Den tidigare landslagsbacken Johan Mjällby har tränat Västerås SK i division 1 i två säsonger. Nu står det klart att 46-åringen stannar kvar i klubben för en tredje säsong. Mjällby har uttryckt en vilja att förlänga med klubben och har tidigare sagt att det bara varit de sista detaljerna kvar att lösa. Nu offentliggör VSK förlängningen som sträcker sig över säsongen 2018.

- Det är fotbollen som är min kärlek och inte det runtomkring och anledningen till att det tagit längre tid är att vi inte var helt överens om arbetsbeskrivning och så, rent mentalt har 2018 börjat nu, säger Mjällby till klubbens hemsida.

2016 ledde Mjällby VSK till en sjätteplats i division 1. Den här säsongen blev det några snäpp upp och en tredjeplats.

2016 var ett prövoår där allt var nytt för mig och spelarna. Egentligen började hela organisationen om från scratch med mycket jobb utanför fotbollen. I år hade vi en bredare trupp, vi har gjort fler mål, släppt in färre och tagit mer poäng. Med lite flyt och otrolig formtopp hade vi kommit ännu högre. Nu har vi något att sikta på 2018, säger Mjällby.

- Målsättningen just nu, när vi sitter här, är att bli bättre. Jag skulle inte ha stannat om inte min målsättning var att utvecklas och bli bättre, och att bli bättre innebär en bättre position än den tredjeplats vi hade i år.

Publicerad 2017-11-09 kl 18:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons