Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DIVISION 1
46v

Officiellt: Pelle Olssons första värvning till SIF: Rene Makondelé

Foto: Bildbyrån

Pelle Olsson har gjort sin första värvning till division 1-klubben Sandviken.
Tränarens tidigare Gefle-adept Rene Makondelé kommer till klubben.
När SIF hörde av sig kändes det som ett bra steg att ta och jag ser fram emot nästa säsong, säger kongolesen till klubbens hemsida.

Pelle Olsson, med meriter från Gefle, Djurgården och AFC, tog i början av oktober över som tränare, sportchef och akademiansvarig i division 1-laget Sandviken. Nu har Olsson gjort sin första värvning till klubben - och det är en gammal bekant spelare för tränaren.

Rene Makondelé tas in från Gefle. Mittfältaren har spelat i allsvenskan för Djurgården, Gefle, Helsingborg och Häcken. Senaste säsongen blev det 18 matcher i superettan.

I Sandviken har Makondelé skrivit på ett ettårskontrakt.

Jag tycker fortfarande det är väldigt roligt att spela fotboll och känner i kroppen att jag har ett par år kvar att ge. När SIF hörde av sig kändes det som ett bra steg att ta och jag ser fram emot nästa säsong, säger kongolesen till klubbens hemsida.

Pelle Olsson tror att Makondelé kommer att betyda mycket för SIF.

- Vi får till oss en väldigt professionell spelare som har en extremt lång karriär i svensk elitfotboll. Vi är säkra på att Makondelé kommer att bidra till lagets utveckling på ett positivt sätt såväl på planen som utanför. 

Publicerad 2017-11-28 kl 16:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons