POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ETTAN

Ranégie tränar med sydafrikansk klubb: "Fick ett konkret erbjudande"

Foto: Bildbyrån

Mathias Ranégie kan komma att lämna Syrianska.
Anfallaren tränar just nu med den sydafrikanska klubben Bidvest Wits.
- Vi var överens om att om det skulle komma något intressant under sommaren för honom så skulle han få dispens från Syrianska att gå vidare, säger sportchefen Can Melkemichel till Fotbollskanalen.

Inför den här säsongen gjorde Syrianska, som degraderades till division 1, ett mycket meriterat nyförvärv i Mathias Ranégie. Anfallaren har under våren och sommaren spelat tolv matcher, varav åtta från start, med klubben, och gjort sex mål. Men frågan är om Ranégie nu gjort sin sista match i klubben.

Enligt den sydafrikanska sajten Soccer Laduma så har Ranégie de senaste dagarna tränat med klubben Bidvest Wits och kan komma att skriva på ett kontrakt.

- Det är inget jag har någon aning om. Han tog ledigt i förra veckan, för han hade känningar. Men jag vet inte, jag har också läst det, sa lagledaren Ercan Bisse tidigare under onsdagen till Fotbollskanalen.

Så ni vet inte om han är på väg bort eller så?
- Nej, faktiskt inte. Och han har inte sagt någonting. Jag vet att efter Sollentuna-matchen hade han någon känning och efter det har han inte tränat. Så vi vet inte, vi får hoppas att han är här i dag.

Senare hör Ercan Bisse av sig till Fotbollskanalen igen och sportchefen Can Melkemichel förtydligar då läget kring Ranégie.

- Läget med Mathias är så som det är, och det är att när han skrev på kontrakt för Syrianska så var vi överens om att om det skulle komma något intressant under sommaren för honom så skulle han få dispens från Syrianska att gå vidare. Så det som har hänt nu är att han fick ett konkret erbjudande från ett lag i Sydafrika, och han har fått dispens av Syrianska att vara där i en vecka. Så han kommer att flyga hem i morgon oavsett om han skriver på eller inte. Det är så det ligger till, säger Melkemichel.

Fotbollskanalen har sökt Mathias Ranégie för en kommentar.

Publicerad 2018-07-11 kl 16:47
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå