Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DIVISION 1

Timmar till ÄFF:s ödesbesked - slåss in i det sista

Foto: SCANPIX

Konkurs eller inte?
I dag kommer det ödesmättade beskedet för Ängelholms FF, vilket beskedet blir är oklart.
- I går morse lutade det mer åt konkurs, sen har en del dörrar öppnats, säger styrelseledamoten Mikael Modig till Fotbollskanalen.

Ängelholm har länge slagits för sin överlevnad ekonomisk. Klubben, som trillade ur superettan, har brottats med problemen under säsongen. För en vecka sedan beskrev klubben läget; tre miljoner behöver säkerhetsställas till den 21 december, annars skulle det bli en konkursansökan. Nu fick Ängelholm en extra dag på sig, beskedet kommer istället under torsdagseftermiddagen.

- Jag kommer att lämna besked till Spelarföreningen och facket, eller de anställda, klockan tre i dag. Dels för att de har varit snälla och väntat med att skicka in sin ansökan. Nu är de informerade ganska mycket om vad vi håller på med och det är därför de kan tycka att, "okej, ni får en dag till på er" som vi fick från i går då, säger styrelseledamoten Mikael Modig till Fotbollskanalen.

Har ni beslutet klart för er? Om det blir en konkursansökan eller inte?
- Nej, det har vi inte. Jag har två kuvert, bildligt talat. Ett med lönerna och ett annat med konkursansökan. Så är det faktiskt. Men vi har vunnit lite tid. I går morse lutade det mer åt konkurs, sen har en del dörrar öppnats och jag bearbetar dem.

Ängelholms FF fyllde 40 år under säsongen 2016.

Publicerad 2016-12-22 kl 10:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons