Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
DIVISION 1

TV: Mjällby ska ta Västerås till eliten: "Har inget intresse av något annat lag i Sverige"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Johan Mjällby har fått ett helhetsansvar i Västerås SK. Under hans ledning ska klubben klättra seriesystemet är tanken. TV4 Sport har träffat den förre landslagsprofilen som inte hymlar med målsättningen.  

Johan Mjällby kommer närmast från jobb som assisterande manager i Celtic och Bolton och när han nu tar över Västerås SK säger han att han är väl medveten om att det kommer att bli en ny vekrlighet.
- Jag kommer nog att bli frustrerad ibland, säger han men tillägger att han samtidigt är väl medveten om skillnaden i nivå och att det är viktigt att hålla det i åtanke.

Han berättar också varför han valde att jobba i just Västerås. Att han haft kontakt med klubbar på högre nivå innan valet föll på division ett-klubben. Trots att han nobbade att jobba på högre nivå är han glasklar med en sak. Han vill jobba i toppen på sikt:

- Det kan du lita på, skrattar Mjällby men lägger till:

- Det finns inget som säger att jag inte kan jobbar högre upp med VSK. Jag har inget intresse av något annat lag i Sverige. Sen är det klart att om jag gör en bra resa här ... Jag har jobbat utomlands tidigare och ibland undrar man ju om mitt namn inte är större i Skottland än i Sverige.

Se hela inslaget med Mjällby i spelaren här ovan. 

Publicerad 2016-02-21 kl 12:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons