Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EKWALL VS LUNDH

Ekwall vs Lundh är tillbaka - Följ med på unik fotbollsresa

Nästa

Avbryt
Försök igen

Ekwall vs Lundh är tillbaka - premiär torsdagen den 19 april - och denna säsong on Tour.
- Det har varit osäkert in i det sista, därför är det oerhört kul att det blir av, säger Patrick Ekwall.

Den femte säsongen blir inte någon annan lik.
Ekwall vs Lundh lämnar studion och gör 20 st program där de bägge kompanjonerna är på ständig turné.

- Nu har vi suttit i en studio i flera år och vi kände att vi behövde göra någonting nytt och framförallt nå ut till fotbollsprofiler som inte har någon möjlighet att flyga in till oss i Stockholm. Därför blir det ett Ekwall vs Lundh On Tour, där vi istället besöker gästerna i deras miljö.

Nytt är också att hösten avslutas med en exklusiv och unik fotbollsresa till England där Ekwall och Lundh tar med ett gäng tittare till en superweekend i England med rundresa och två eller tre matcher på plats.
Ett Ekwall vs Lundh On Tour LIVE, där du kan hänga med.

- Det ser jag oerhört mycket fram emot. Ska bli kul att få träffa våra trogna tittare vid sidan av kameran och kul att få se mycket fotboll i kombination med allt vad det innebär i England. Själv hoppas jag lite på att vi kan spränga in en match med Leeds... Men vi kan inte plocka ut någon helg förrän höstens matchschema är lagt, berättar Olof Lundh.

Redan idag kan du förhandsanmäla dig till Ekwall vs Lundh On Tour-resan - klicka HÄR En annan nyhet är programmet sänds exklusivt på fotbollskanalen.se varje vecka, du behöver inte vänta in någon speciell TV-tid.

Och slutligen bjuder vi i år på en härlig frågesportsutmaning där du under våren kan vinna en fantastisk 55 tums platt-TV av absolut senaste snitt från Samsung samt varje vecka har en möjlighet att svara rätt och kamma hem en multimobil, den nya Samsung Note.

Och - inte nog med det - alla som deltar i frågesporten har en möjlighet att vinna en resa för två st personer till en av Sveriges EM-matcher i Kiev.

- Vi har aldrig haft så mycket nytt, spännande och roligt att erbjuda våra tittare. Det känns väldigt inspirerande, menar Ekwall.

Fotbollskanalens Grabbarna Grus har redan varit ute och röjt bland gästerna under en blixtrande helg i England.

- Jag älskar att vara ute på fältet och träffa folk. Oftast slappnar vi som värdar av mer än gästerna och nu är det vi som gästar, vilket borgare för ännu mer och öppnare snack, säger Lundh och fortsätter:

- Det är när man kommer ut i stycket som man lär sig mycket. Ta bara att de inte skruvat fast krokarna i omklädningsrummet på WBA:s träningsanläggning. Inte konstigt att det gått utför med det brittiska imperiet.

Vad Ekwall tycker om Lundhs utspel och hang up på krokarna i West Broms omklädningsrum får ni veta i filmen som leder fram till årets första program...där vi bland annat får se Ekwall och Lundh köra vilse, Olof gå loss på britterna och väntan på en av de allra största som svensk fotboll fostrat.

Ekwall vs Lundh On Tour - premiär på torsdag, men redan nu får du en försmak.

Publicerad 2012-04-14 kl 23:19

Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons