Hammarby klart för damallsvenskan 2021 - efter tionde raka segern

Elitettan

Hammarby är klart för damallsvenskan 2021.
Det, efter att ha besegrat Älsvjö med 3-0 på bortaplan under lördagen.
Stor matchjälte blev brasilianskan Caroline Rodrigues.

Hammarby är klart för damallsvenskan 2021 efter att ha besegrat Älvsjö på bortaplan under lördagen. Stor matchhjälte för Hammarby blev den brasilianska forwarden Caroline Rodrigues, som blev tvåmålsskytt när Bajen vann med 3-0.

Hammarby fick en drömöppning på matchen, då Rodrigues redan efter nio minuter gjorde 1-0 på nick. Därefter tog det sedan bara åtta minuter innan Rodrigues hade utökat Bajens ledning till 2-0 i den 17:e minuten.

Hammarby fortsatte att dominera under resten av matchen. Man skapade mest, släppte knappt till några chanser, och var nära ytterligare mål flera gånger om. Till slut, i den 89:e minuten fick Felicia Saving in 3-0 för att döda matchen helt.

3-0 blev slutresultatet och när domaren blåste av exploderade Älvsjö IP till ett stort firande. Lagets tionde raka seger innebär att det nu väntar spel i damallsvenskan för första gången sedan 2018.

Publicerad 2020-10-31 kl 15:21