Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM 2016

Återigen oroligt i Marseille - fans drabbar samman med polis

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

Stöket i Marseille fortsätter, med sammandrabbningar mellan olika supportergrupper och polis där ordningsmakten svarat med bland annat tårgas, skriver The Guardian.

Det har tidigare rapporteras om stökiga runt de engelska fansen som befinner sig nere i Marseille där England under lördagen ska spela mot Ryssland i deras premiärmatch i EM. 

Under lördagen har bråk mellan engelska fans, ryska fans och grupper som pekas ut som fans till Olympique Marseille fortsatt att drabba samman. 

Nu kommer nya uppgifter om att det fortsätter vara oroligt nere i staden. Även denna gång är det engelska fans som har varit i farten. The Guardian uppger att de ska ha kastat glasflaskor mot fransk polis. Det tilltaget valde polisen att besvara med tårgas. 

Det ska, enligt The Guardian, varit runt ett 60-tal kravallpoliser som patrullerade mot ett kluster av engelska fans som stod och hängde kring olika barer och hotell nere i stadens hamn. 

Supportrarna säger själva att de skulle ha blivit provocerande av poliserna. 

- Jag tror, efter stökigheterna i torsdags, att polisen reagerar direkt när de ser samlade grupper och att de går in för att skingra dem och att de använder tårgas för att hålla distansen mellan supportrar och polis, säger en av supportrarna till The Guardian.

Se bilder och hör VM-studion prata om orolighterna i staden. 

Publicerad 2016-06-11 kl 17:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons