Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM 2016

Bekräftat: Här bor Sverige under EM i Frankrike

Foto: teambasecampseuro2016.uefa.ch

Sverige kommer bo fint under EM i Frankrike. Idag bekräftade SvFF att lyxhotellet Château des Tourelles i Pornichet bli den blågula basen i sommar.
- Det är helt perfekt för oss, bra kvalitet på både hotellet och träningsanläggning, säger landslagets players manager Marcus Allbäck.

Det svenska landslaget kommer att bo på hotellet Château des Tourelles i den lilla orten Pornichet på Frankrikes Atlantkust under EM 2016.

- Vi är väldigt nöjda med valet. Hotellanläggningen har allt vi önskade oss. Vi prioriterade förstås den sportsliga aspekten och träningsanläggningen håller väldigt bra standard. Dessutom är det ett bra läge, säger landslagets players manager Marcus Allbäck till förbundets hemsida.

Hotellet ligger inte nära någon av turneringens spelorter, men Sverige kommer dagen innan match resa till platsen där de spelar med chartrat flyg.

Hotellet ligger enbart femton minuter ifrån flygplatsen vilket kommer göra det lätt för laget att resa till de andra städerna där EM-matcher kommer att spelas.

Publicerad 2015-12-10 kl 18:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons