Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

EM 2016

Granqvist uppmaning till Lagerbäck: "Sluta när det är som bäst"

Foto: TT

Lars Lagerbäck lämnar Island efter EM. 
Då uppmanas han lägga pärmen på hyllan för gott:
- Sluta när du är som bäst, säger Lasse Granqvist i podcasten Sporthuset.

Island gör succé i EM och har nu tagit sig hela vägen till kvartsfinal där de kommer att ställas mot Frankrike på självaste Stade de France. Det har de gjort under ledning av den svenske tränaren Lars Lagerbäck. Förbundskaptenen har hyllats unisont både före mästerskapet och under för det han lyckats åstadkomma med den lilla nationen. 

Ovansjösonen deklarerade när han tog ut sin slutgiltiga trupp till EM att han också kommer att kliva av posten som förbundskapten när mästerskapet är över för isländsk del.

- Nu är han på toppen av sin karriär. Han kan ju få vilket jobb som helst nu?, säger C More programledaren Tommy Åström i podcasten Sporthuset.

Då manar Lasse Granqvist, TV4 och C More-kommentatorn, att den 67-årige Lagerbäck inte bör ta sig an något nytt uppdrag efter succén med Island. Utan att han kort och gott borde lägga pärmen på hyllan.

- Han om någon har ett starkt resultat just nu. Jag gillar ju det, sluta när det är som bäst, när alla applåderar, alla står upp, en hel fotbollsvärld noterar vad som händer i Island. Ta applåderna, ta jublet, var med i alla talkshows som du vill, var gäst hos Skavlan varje vecka och bara njut utav det. Men sluta med det du höll på med när det varit som allra bäst. Respekt, säger Granqvist.

Island spelar sin kvartsfinal mot Frankrike på söndag. 

Lyssna på hela podcasten HÄR.

Publicerad 2016-07-01 kl 12:36
EM 2016

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER