Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM 2016

Här är TV4:s nya EM-studio

Nästa

Avbryt
Försök igen

TV4-Gruppen storsatsar på sommarens fotbolls-EM och har till mästerskapet en helt nybyggd EM-studio med 540 kvadratmeter studioyta och 60 kvadratmeter LED-skärm.

Anna Brolin, Olof Lundh och Hanna Marklund leder TV4:s EM-sändningar från den helt nybyggda EM-studion som närmaste fyra veckorna blir zenit för alla fotbollsfans ute i landet.

Den helt nya EM-studion är 540 kvadratmeter stor och består av en 12 x 3 meter stor LED-skärm i mitten. På båda sidor av skärmen står ytterligare två skärmar, 3 x 5 meter breda, som under sändningarna blir spelskärmar för live-material, så som bilder från spelargången, omklädningsrum eller från planen. På det högblanka vita golvet projiceras virtuell grafik som läggs på digitalt, i allt från spelare, landsflaggor till annan informativ och spännande statistik.

 - Vi vill bjuda in hela Sverige – alla de som befinner sig på hemmaplan med vänner och familj – till det här mästerskapet med närhet, värme, nyhetspuls och alla känslor som ett EM innebär, säger Erik Westberg, sportchef TV4-Gruppen och C More. 

På plats i Frankrike för att bevaka turneringen finns kommentatorerna Lasse Granqvist, Jens Fjellström, Jesper Hussfelt och Anders Andersson. Patrick Ekwall punktmarkerar det svenska landslaget.

Publicerad 2016-06-09 kl 16:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons