Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM 2016

Lagerbäck om Portugals stjärnor: "En skulle kunna söka sig till Hollywood"

Foto: TT

Island ställs mot Portugal i EM. 
Då fruktar förbundskaptenen Lars Lagerbäck för portugisiskt skådespel.
- En kan söka sig till Hollywood, säger han till NRK.  

Lilla Island med knappa 300.000 invånare tog sig sensationellt till EM i Frankrike i sommar. De lottades i gruppspelet mot Österrike, Ungern och Portugal. 

Den sistnämnda nationen kommer till EM med två nyliga Champions League-vinnare i truppen: Superstjärnan Cristiano Ronaldo och mittbacken Pepe. 

Två spelare som isländske förbundskaptenen Lars Lagerbäck fruktar, inte bara för deras goda egenskaper som fotbollsspelare, utan mer för deras mindre smickrande:

- Vi har sett några portugiser som filmar. De har en av de bästa spelarna i världen, som är en duktig skådespelare. I Champions League-finalen såg vi också en annan som gott skulle kunna söka sig till Hollywood. Jag gillar inte sådant, säger Lars Lagerbäck till NRK.

Pepe som Lagerbäck syftar på var inte ensam över att ha förargats över portugisen skådespel under Champions League-finalen. Den engelske domaren Howard Webb skrev så här i sin blogg på BT Sport:

"Pepe, vilket skämt han är! Hans löjliga skådespeleri riskerar att göra fotbollen till något att skratta åt. Man jag tror att de blickar av avsmak och misstro som Mark (Clattenburg) gav honom när han rullade runt och låtsades vara skadad, sammanfattade precis vad vi alla tänkte". 

Island möter Portugal i sin premiärmatch den 14 juni. 

Publicerad 2016-06-03 kl 13:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons