Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM 2016

Roy Keane: "Jag ville döda några av spelarna"

Foto: Scanpix

Det var ord och inga visor från Irlands assisterande förbundskapten Roy Keane efter gårdagens förlust mot Vitryssland.
- Vi ville döda några av dem, sa han på presskonferensen idag.

Irland fick inte den bästa uppladdningen inför EM när man under onsdagen föll tungt hemma mot Vitryssland med 2-1. Trots att hemmalaget skapade flest chanser och hade de mesta av bollinnehavet så hamnade man i ett 0-2-underläge som man inte kunde ta sig ifrån.

- Vi ville döda några av våra spelare igår, och sedan gå vidare därifrån. De ska inte räkna med välsignelsen från oss tränare att de ska vara med på flyget till EM. Det här blev nog en riktig "reality check" för många spelare som trodde att de var riktigt bra spelare, sa Irlands assisterande tränare Roy Keane på presskonferensen idag enligt irländska Independent.

- Ibland så hittar vi på ursäkter för spelare: "De har inte spelat så mycket fotboll", men de är fortfarande i träning, de kan kontrollera en boll och springa. Du kan fortfarande psykisk komma in en hyfsad form. De spelar internationell fotboll. Kontrollera bolljäveln. Passa bollen till en lagkamrat och ifall du förlorar den så spring tillbaka och ta den som om du bryr dig.

Nu får Irland någon veckas träningstid till att slicka såren innan EM startar och premiärmatchen mot Sverige den 13 juni.

Sveriges EM-grupp

# Lag S V O F +/− P
1 Italien 3 2 0 1 2 6
2 Belgien 3 2 0 1 2 6
3 Irland 3 1 1 1 -2 4
4 Sverige 3 0 1 2 -2 1
Publicerad 2016-06-01 kl 17:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons