Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

EM 2016

Soares: "Ronaldo hade fantastiska ord för oss i halvtid"

Foto: TT

Försök igen

Cristiano Ronaldo utgick i första halvlek med en knäskada.
Då intog han en annan roll - och höll ett tal för spelarna i halvtid.
- Han hade fantastiska ord att säga, säger ytterbacken Cedric till ESPN.

Cristiano Ronaldos tårar efter att ha tvingats bryta EM-finalen kan knappast ha undgått någon. Det var i den första halvlek som stjärnan blev liggande efter en smäll från Dimitri Payet och - trots upprepade försök - tvingades kasta in handduken.

Men lagkaptenen låg inte på latsidan i omklädningsrummet. I stället höll han ett tal till lagkamraterna i paus, och i slutet av matchen blev stjärnan en haltande extratränare längs sidlinjen.

- Han gav oss mycket självförtroende och sa: "lyssna, jag är säker på att vi kommer att vinna, så håll ihop och kämpa". Han var inte nedstämd, han var fantastisk, avslöjar Soares.

- Han hade fantastiska ord för varenda spelare i varje ögonblick av matchen. Jag är verkligen glad att vara en del av den här gruppen och att bli en mästare.

- Hans attityd var otrolig. Han har alltid hjälpt sina lagkamrater väldigt mycket och han hade många motiverande ord. Självklart reagerade laget på det, så det var väldigt bra.

Soares menar att Portugal var "i lite chock" när Ronaldo tvingades byta men säger samtidigt att laget visade prov på en "fantatsisk attityd".

- Det var ett väldigt tufft ögonblick för oss, både för mig och laget. Alla var lite chockade tror jag, säger han.

- Hela laget visade en fantastisk attityd. Och vi visade verkligen att man är mycket starkare om man kämpar tillsammans som en enhet.

Portugal vann EM 2016 efter ett mål av Eder i den 109:e minuten. Se Ronaldos segervrål i spelaren ovan.

Publicerad 2016-07-11 kl 07:29
EM 2016

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER