Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM 2016

TV: Hamréns groda "Jag hade tårar i mina öron... nej ögon"

Nästa

Avbryt
Försök igen

SAINT-NAZAIRE. En fransk skolklass sjöng svenska nationalsången för landslaget.
Erik Hamrén blev känslig - men råkade beskriva det på fel sätt.
- Jag hade tårar i mina öron... nej ögon, sa han.

Innan landslaget gjorde sin första träning i Saint-Nazaire uppträdde en fransk skolklass och sjön den svenska nationalsången för spelarna. Det var uppskattat och möttes av applåder. Erik Hamrén tyckte att det var så fint att han blev känslig och på presskonferensen efter träningen skulle han beskriva hur han kände - men det blev lite fel.

- Det var fantastiskt. Jag hade tårar i mina öron... nej ögon. Jag hade tårar i mina ögon. Det var fantastiskt när pojkarna och flickorna sjöng den svenska nationalsången för oss, sa han och skrattade åt sig själv efter den lilla grodan. 

Erik Hamrén berättade även att han är väldigt nöjd med hur förberedelserna har varit och över att alla spelarna var med i träning under första passet i Frankrike.

- Vi har hållit på i 14 dagar men det känns som att det startar nu. Spelarna är väldigt nöjda med hur lägret var i Båstad och det är jag också, sa Hamrén.

Den första matchen i EM är mot Irland och den ser Hamrén som en 50/50-match. Motståndaren har haft en del problem med skador där bland annat Robbie Keane precis har börjat träna med laget.

- Det är klart att vi följer med, inte minst våra scouter, så vi har koll på vad som händer. Om det är skador och hur det ser ut på träning bryr vi oss om, sa Hamrén.

Se Hamréns lilla miss i spelaren ovan.

Publicerad 2016-06-08 kl 19:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons