Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM 2016

TV: Kujovic: "Smyger lite i bakgrunden"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det snackas mest om vem av Marcus Berg och John Guidetti som ska ta platsen bredvid Zlatan Ibrahimovic på topp. Det gör inte Emir Kujovic något.
- Det får snackas mycket om dem så kan jag smyga i bakgrunden och vänta på min chans, säger han. 

Kujovic säger att det kommande EM-slutspelet är en dröm som går i uppfyllelse och att det förmodligen är det största han upplevt i karriären. 

Men i nuläget snackas det mest om Berg och Guidetti som konkurrenter till en startplats bredvid Zlatan. Det stör honom inte.

- Som du säger, det är mycket snack om de andra. Allihopa är väldigt, väldigt bra fotbollsspelare. Men det får väl snackas mycket och så får jag smyga lite i bakgrunden och vänta på min chans, och förhoppningsvis ta den chansen när jag får den, säger Kujovic, som försöker ta med sig rutinerna från IFK Norrköping in i landslaget:

- Det blir såklart lite annorlunda uppladdning jämfört med klubblaget där jag är van att spela från start varje match, men det vet man när man kommer hit. Jag försöker inte ändra på allt för mycket jämfört med klubblaget. Det är de sakerna som tagit mig hit, säger han. 

Se intervjun i spelaren ovan.

Publicerad 2016-06-03 kl 11:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons