Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM 2016

Uppgifter: Southgate nobbar Englands-jobbet

Foto: scanpix

Han har pekats ut som Roy Hodgsons tillfällige ersättare.
Men Gareth Southgate är inte intresserad av uppdraget, skriver ansedda The Guardian.

Roy Hodgson avgick efter den förnedrande förlusten mot Island i åttondelsfinalen i EM, och nu sägs England söka en tillfälligt lösning i väntan på ett större namn.

Förbundets vd Martin Glenn sa så sent som i tisdags att Gareth Southgate "vore ett ganska givet namn att välja", men enligt tidningen har 45-åringen "kraftiga reservationer" till att kliva in på temporär basis i samband med VM-kvalet i början av september. Han ser inte heller sig själv som en kandidat till det långsiktiga jobbet.

Southgate ska i stället luta åt att stanna i U21-laget, med vilket han har kontrakt i ytterligare ett år, innan han undersöker möjligheten att ta återuppta tränarkarriären i klubblagsmiljö. The Guardian skriver att han anser att jobbet passar bättre för en manager med en mer framgångsrik karriär och mer erfarenhet än hans egna tre år i Middlesbrough.

På senare dagar har namn som Brendan Rodgers, Arsene Wenger och Slaven Bilic cirkulerat i brittisk press, men enligt det engelska förbundet kan processen med Roy Hodgsons efterträdare "ta flera månader".  

Publicerad 2016-06-30 kl 06:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons