Vardy slog sig själv i ansiktet - och blev engelsk segerskytt

Jamie Vardy gjorde segermålet för England i träningsmatchen mot Turkiet. Innan målet kom var frustrationen hög hos engelsmannen - som kundes ses slå sig själv i ansiktet.

Drygt 44 000 fick se Harry Kane ta ledningen i Manchester efter bara någon minuts spel. Dele Alli serverade en klart offsidestående Kane som placerade in bollen. Målet godkändes.

Bara tio minuter senare kunde Turkiet kvittera genom Hakan Calhanoglu.

Englands offensiva spel imponerade inte och symbolen för det engelska landslagets frustrerande kväll skulle komma att bli Jamie Vardy - trots Harry Kanes straffmiss kvarten innan fulltid.

Roy Hodsgon valde överraskande nog att spela Vardy som vänsterytter under matchen - och det syntes att Leicesters succéman inte var allt för bekväm i den rollen. Inte minst efter att han missade målet i ett skottförsök och i ren frustration slog sig själv i ansiktet.

Jamie Vardy fick dock avsluta matchen som segerskytt när han satte 2-1 i den 87:e minuten.

Publicerad 2016-05-22 kl 20:53