Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM 2017

Inför mötet med värdnationen: "Vi kan hantera pressen"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

England har övertygat och vunnit samtliga matcher hittills.
I kväll ställs de mot värdnationen Nederländerna, med samma facit, i EM-semifinalen.
- Vi måste prestera på topp, säger Englands förbundskapten Mark Sampson enligt BBC.

England gick vidare från gruppspelet efter segrar mot Skottland, Spanien och Portugal. I söndags slog de ut Frankrike i kvartsfinalen sedan Jodie Taylor avgjort med matchens enda mål.

I kväll står de inför en tuff utmaning och ställs mot värdnationen Nederländerna, som också vunnit samtliga sina matcher. Englands förbundskapten Mark Sampson har stort förtroende för sina spelare och tror att man klarar av pressen.

- Sådana matcher medför en stor press men jag är säker på att vi kan hantera den och prestera på topp. Jag litar på mina spelare, de jobbar otroligt hårt och alla är inställda på att vi ska ge oss själva chansen att vinna, säger han enligt BBC Sport.

Sampson har bra koll på holländskorna.

- Jag har haft möjlighet att se dem spela en hel del med tanke på de holländska spelarna som spelar i England till vardags.

Det mesta talar för att Liverpool-målvakten Siobhan Chamberlain vaktar målet i kvällens match. Chamberlain byttes in i kvartsfinalen mot Frankrike sedan Karen Bardsley ådragit sig en spricka i vadbenet efter en kollision.

- Självklart lider vi med Karen, hon har gjort det fantastiskt hittills och inte släppt in ett enda mål. Man vill inte att andras olycka ska vara skälet till att man spelar men om det blir så gäller det att ta sig an uppgiften med båda händer, säger hon enligt BBC Sport.

Nederländernas möte med England startar klockan 20:45 i morgon kväll och kan ses i TV12 och på C More med sändningsstart klockan 20.

Se höjdpunkterna från Englands möte med Frankrike i spelaren ovan.

Publicerad 2017-08-03 kl 11:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons