Norge på väg mot fiasko efter ny förlust

EM 2022 (dam)

Det fortsätter att gå tungt för Norge i EM.
Svenske förbundskaptenen Martin Sjögrens lag åkte på en tung förlust mot Belgien och får det nu tufft att ta sig vidare från gruppspelet.

Norge var en av förhandsfavoriterna inför EM-slutspelet men fick en tuff start. Det blev förlust i premiären mot värdnationen Nederländerna - och mot Belgien på torsdagskvällen blev ett nytt nederlag.

Norge hade det förtvivlat svårt att komma till något farligt läge och det första avslutet på mål kom först i den andra halvleken.

I stället var det Belgien som tog ledningen efter knappa timmen spelad genom Elke Van Gorp. Målet kom efter en målvaktsretur ur misstänkt offsideposition.

Åtta minuter senare slog Janice Cayman till och skickade in 2-0, vilket också blev slutresultatet.

Nu tvingas Martin Sjögrens Norge förlita sig på att Nederländerna besegrar Danmark senare i kväll - annars försvinner chansen att avancera från gruppspelet.

Se Caymans 2-0 mål i spelaren.

Publicerad 2017-07-20 kl 20:21