POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EM2013

JUST NU: Sveriges semi slutsåld: "Tog mindre än två minuter"

Biljettrycket är kolossalt.

Semifinalen mellan Sverige och Tyskland blir fullsmockad.

- Vi släppte de tusen kvarvarande biljetterna vid lunch – allt gick åt på mindre än två minuter, säger Thomas Walfridssson .

Han basar för arrangemanget på Gamla Ullevi i Göteborg och förklarar för fotbollskanalen.se att intresset för att följa Sveriges framfart vid hemma-EM är enormt. Walfridsson berättar att man vid 13-tiden på måndagen släppte de returer som tidigare varit uppbokade, men inte hämtats ut. Det rörde sig bland annat om sponsorplatser som tillfallit det svenska och tyska fotbollförbundet och deras samarbetspartners.

- Allt som allt rörde det sig om drygt tusen biljetter. De sålde slut på mindre än två minuter. Det gick verkligen i ett nafs, så det känns fantastiskt roligt, säger Walfridsson inför onsdagens semifinal.

Ännu är loppet dock inte körd för den som vill se tillställningen på plats. Ända fram till matchdagen pågår arbetet med att vaska fram nya platser inne på arenan, men då får man räkna med att det rör sig om säten där sikten kan vara skymd eller åtminstone inte helt optimal.

- Men då har man i alla fall gjort ett aktivt val. Även om man kanske inte får de allra bästa platserna kommer man åtminstone in och kan uppleva atmosfären och stämningen på plats. Förhoppningsvis kan vi släppa ett hundratal sådana biljetter under matchdagen, men vi fattar det beslutet då, säger Walfridsson.

Hur ser försäljningssiffrorna ut i dagsläget?

- Allt inräknat har vi sålt drygt 16 000 biljetter. Mer eller mindre fullsatt med andra ord.

Publicerad 2013-07-22 kl 13:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå