Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM2013

Pias oväntade drag: Öqvist/Jakobsson kan petas

Josefine Öqvist kan få börja på bänken imorgon.

Pia Sundhage fortsätter att överraska. På dagens taktiska träning ställdes både Josefine Öqvist och Sofia Jakobsson åt sidan - till förmån för Antonia Göransson och Lisa Dahlqvist.

Imorgon är det dags för Sveriges viktigaste landskamp på länge. Mardrömsmotståndaren Tyskland väntar i en semifinal - då kan Pia Sundhage fortsätta att rotera i startelvan.

Under dagens taktiska träning valde Sundhage att formera mittfältet med Antonia Göransson, Caroline Seger, Lisa Dahlqvist och Marie Hammarström. Det innebär att Josefine Öqvist, som gjorde mål senast och som startat samtliga matcher får stå åt sidan tillsammans med Sofia Jakobsson.

Blir det som träningen hintade om innebär det alltså också att Antonia Göransson, som petades efter en svag premiär, får göra comeback i startelvan till höger på mittfältet, inte som brukligt till vänster samtidigt som Lisa Dahlqvist, som ofta fått stå åt sidan till förmån för Marie Hamamrström och Caroline Seger, ser ut att få starta centralt.

Dagens träning visade också att Jessica Samuelsson får förnyat förtroende som högerback.

Sundhage har tidigare under turneringen visat sig villig till att göra flera förändringar och förbundskaptenen har  ställt upp med fyra olika startelvor på fyra matcher.

Sändningen till morgondagens match börjar klockan 19.30 och sänds i TV4 och på fotbollskanalen.se.

Publicerad 2013-07-23 kl 18:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons