Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EM2013

TV: Lotta Schelin: "Jag är inte alls som Zlatan"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Lotta Schelin vill inte jämför sig med Zlatan Ibrahimovic.

GÖTEBORG. I går ville Zlatan Ibrahimovic inte svara på frågan om vem som är är bäst anfallare av honom och Lotta Schelin.

I dag gled Schelin undan:

- Jag är inte alls som Zlatan, säger hon.

Sverige laddar för EM-semifinalen mot Tyskland onsdag kväll och tränar på Gamla Ullevi en sista gång tisdag kväll och i fokus är Lotta Schelin som leder EM:s skytteliga med fem mål.

Under presskonferensen inför EM-semifinalen ville den tyska pressen veta hur hon såg på att bli kallad damfotbollens Zlatan Ibrahimovic.

- Jag vet inte, Zlatan Ibrahimovic är en stor spelare, det är ingen tvekan om det, men jag är Lotta och försöker göra min grej. Jag är inte alls som Zlatan men det är lugnt att bli jämförd med stora spelare.

Under måndagen fick Zlatan Ibrahimovic en fråga av SVT-sporten om vem som var Sveriges bästa anfallare, han eller Lotta Schelin, men då var svaret kort:

- Nästa fråga.

Lyon-stjärnan Lotta Schelin har under EM stått för fem mål och dessutom två assist och ser ut att ha chans att bli utsedd till Europas bästa spelare. Precis som Zlatan vann Schelin den franska skytteligan och blev utsedd till årets spelare i både Frankrike och Sverige.

Publicerad 2013-07-23 kl 17:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons