Mané och Salah nätade när Liverpool förlängde makalösa sviten

Fortsatt obesegrat i Premier League och elfte raka ligasegern.
Liverpool vann mot Sheffield United med 2-0 efter mål av Sadio Mané och Mohamed Salah.
- Jag tror fortfarande att vi kan förbättra oss, säger kaptenen Jordan Henderson enligt BBC.

Liverpool är fortsatt obesegrat i Premier League den här säsongen och är nu uppe i elva raka ligasegrar - det står klart efter att laget vann mot Sheffield United med 2-0.

Matchen hann knappt börja innan Liverpool tog ledningen. Andrew Robertson löpte i djupled och fick bollen av Virgil van Dijk som var precis i sin passning till skotten. Därefter spelade Robertson in i straffområdet till Mohamed Salah som enkelt rakade in 1-0.

1-0 var också ställningen i paus.

Dryga 20 minuter in i matchens andra akt utökade Liverpool sin ledning. Sadio Mané väggspelade med Mohamed Salah och senegalesen gick på avslut i straffområdet. Det första skottet tog Sheffield United-målvakten Dean Henderson, men Mané förvaltade sedan returen, gjorde 2-0 och svarade för mål för andra matchern i rad.

Sheffield United lyckades inte resa sig från underläget och matchen slutade i 2-0.

- Jag tror fortfarande att vi kan förbättra oss. De sista tio-femton minuterna hade de en bra chans. Vi har inte råd att ge bort sådana chanser. Överlag var intensiteten bra. Vi hanterade det bra och måste förbättra oss till derbyt på lördag, säger Liverpool-kaptenen Jordan Henderson till BT Sport enligt BBC.

Liverpool leder nu Premier League på 58 poäng och har 13 poäng ned till tvåan Leicester, som dessutom har en match mer spelad. Sheffield United å sin sida är åttondeplacerat 28 poäng. Härnäst ställs Liverpool mot Everton i FA-cupen medan Sheffield United å sin sida möter AFC Fylde i samma turnering.

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Henderson, Wijnaldum, Milner - Mane, Firmino, Salah.

Sheffield United: Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - Mousset, McGoldrick.