Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

14-årig talang får provträna med United: "Det känns jättebra"

Foto: Bildbyrån.

Rines Arifi spås en lysande framtid.
Nu ska 14-åringen få provträna med Manchester United.
- Det känns jättebra. Och spännande. Manchester United har varit mitt favoritlag ända sedan jag var liten, säger han, säger han till Lokaltidningen.se.

Till vardags tillhör den 14-årige fotbollstalangen Rines Arifi Malmöklubben Husies 02- och 03-lag. Men nu får talangen chansen att mäta sina vingar i betydligt mer storslagna miljöer. Lokaltidningen.se skriver nämligen att Arifi ska få möjligheten till ett veckolångt provspel med självaste Manchester United.

- Det känns jättebra. Och spännande. Manchester United har varit mitt favoritlag ända sedan jag var liten, säger han till tidningen.

Arifi upptäcktes av en agent från franska Marseille – och det är också han som ordnat med provträningen i slutet av oktober.

- Det går inte att beskriva hur kul det är att han får provträna. Han älskar fotboll väldigt mycket och har kämpat sedan han var sex år. Han missar aldrig en träning, säger Rines Arifis pappa Hajriz Arifi.

Olle Törnell är klubbchef i Husie:

– Han är stark, målfarlig, energisk, ja, duktig, helt enkelt. Det är väldigt ovanligt att någon får provträna för en sådan här stor, välkänd klubb.

Publicerad 2017-10-16 kl 15:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons