Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

16:00: Blir det Manchester City eller United som vinner PL?

England

I dag avgörs Premier League.
Och det kan bli ett tronskifte i England och i staden Manchester.
City kan nämligen ta sitt första ligaguld på 44 år.

Förutsättningarna är enkla. Serieledaren Manchester City och tvåan United har lika många poäng, 86. City har 90-27 i målskillnad vilket är bättre än Uniteds 88-33.

I dag spelar City hemma mot QPR som slåss för sin överlevnad i bottenstriden. United spelar borta mot mittenlaget Sunderland.

City har alltså allt i egna händer och man kan till och med vinna ligan vid en förlust, men bara om United också förlorar.

I QPR finns en del personer som säkert vill göra livet surt för Manchester City. Tränaren Mark Hughes fick sparken av City 2009 och erattes av Roberto Mancini. Hughes har även spelat över 300 ligamatcher för Manchester United.

Annons

Shaun Wright-Phillips, Nedum Onuoha och Joey Barton har alla spelat för Manchester City. Dessutom är QPR-mittbacken Anton Ferdinand bror till Manchester Uniteds Rio Ferdinand.

Det är lätt att bli konspiratorisk - även om man kollar på Manchester Uniteds match.

Sunderland har nämligen en bra relation med United. Phil Bardsley, Kieran Richardson, Wes Brown, Fraizer Campbell och John O'Shea har tillhört United.

16:00 drar matcherna igång. Senast 17:45 lär vi veta vilket lag som vinner PL.
Publicerad 2012-05-13 kl 10:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto