19-årig doldis frälste Everton

Everton var i stort behov av seger i Premier League. Då klev 19-åringen Apostolos Vellios fram - och avgjorde matchen mot Wigan.

Tretton minuter in i matchen tog Gabriel Agbonlahor ner bollen i straffområdet och tryckte undan Newcastles argentinske försvarare Fabricio Coloccini. Ensam med Tim Krul rullade den unge anfallaren in 1-0 till Aston Villa.

Leon Best, som startat säsongen strålande för Newcastle, kunde kvittera i den andra halvleken. Det skulle också bli slutresultatet.

Everton mötte Wigan hemma och kunde efter underläge vända och vinna på Goodison Park. Phil Jagielka kvitterade kort efter Franco di Santos mål. I den andra halvleken kunde blott 19-årige greken Apostolos Vellios avgöra.

På stopptid kunde lånet från Real Madrid, Royston Drenthe, stänga matchen.

Publicerad 2011-09-17 kl 18:00