3-0 efter tio minuter – då hämtade Everton upp underläge mot Blackpool

Everton stod för en stark upphämtning under lördagen.
Efter att ha varit i 3-0 underläge med tio minuter spelade hämtade man upp till 3-3.

Everton tog sig an Blackpool i en träningsmatch under lördagen. En enkel match på pappret, men Everton fick en mardrömsöppning.

Efter tio minuter på klockan hade Blackpool hunnit chocka Premier League-laget och tagit en 3-0 ledning. Men Everton svarade snabbt. I den 22:a minuten reducerade Dominic Calvert-Lewin till 3-1 och med halvtimmen spelad gjorde Gylfi Sigurdsson 3-2.

Carlo Ancelotti gjorde flera förändringar i halvtid, bland annat fyra byten. Till slut, i den 72:a minuten, fullbordade Everton comebacken när Sigurdsson återigen gjorde mål och satte kvitteringen till 3-3.