4-1 för Blackburn och West Ham

Varsin enkel 4-1-seger mot Macclesfield respektive Grimsby och West Ham och Blackburn tog sig enkelt vidare i ligacupen.

West Ham och Blackburn hamnade båda i tidigt underläge i sina ligacupmatcher. Gareth Evans gav Macclesfield ledningen mot West Ham efter fem minuter och i Blackburn tog det Tom Newey sju minuter att slå in en frispark för sitt Grimsby.

Blackburn repade sig snabbt och när lagen gick till halvtidsvila stod det 3-1 efter mål av Carlos Villanueva, Matt Berbyshire och Brett Emerton. Derbyshire fortsatte sedan sitt målskytte i den andra halvleken genom att göra 4-1.

West Ham-fansen fick vänta längre på sin vändning. Först med en kvart kvar av matchen satte Lee Bowyer kvitteringen och matchen tvingades sedan till förlängning.

Där visade West Ham att man var det bättre laget och Carlton Cole gav Londonlaget ledningen efter 100 minuter. Zavon Hines och Kyle Reid ökade sedan på till 3-1 och 4-1.
Publicerad 2008-08-28 kl 00:29