6-1 för Liverpool mot Hull

Liverpool-Hull 6-1
12' Torres, 15' Geovanni, 28' Torres, 47' Torres, 61' Gerrard, 5-1 Babel, 90' Babel

Liverpool tog ledningen tidigt i matchen när Stoke bjöd Fernando Torres på en möjlighete. Sådan straffar sig och spanjoren gjorde i vanlig ordning mål.
Men ledningen blev kortvarig - bara tre minuter senare satte Geovanni 1-1.
I den 28:e minuten tog Liverpool tillbaka sin ledning genom - Fernando Torres, så klart.

Den spanske anfallaren fortsatte på inslagen väg och direkt i den andra halvleken kliver han fram igen, 3-1 till Liverpool.

Och ingen storstilad Liverpoolseger utan att lagets gusntling gör mål. I den 61:a minuten slår Steven Gerrard ett inlägg som når hela vägen in i det bortre krysset.

Tremålsskytten Fernando Torres byttes mot Ryan Babel och holländaren gjorde ett tappert försök att matcha Torres. Men med två mål i de tre sista minuterna kom han nära, men inte hela vägen.
Matchen slutade 6-1 för Liverpool

Publicerad 2009-09-26 kl 17:58