Abraham tillbaka efter skada - hjälte för Chelsea med mål och assist

Han var osäker in i det sista.
Men Tammy Abraham kom till spel, och blev Chelseas hjälte med mål och assist mot Aston Villa.

Tammy Abraham fick lämna Chelseas Champions League-möte med Valencia på bår, och missade sedan förlustmötet med West Ham i ligan med en höftskada. Inför mötet med Aston Villa var det in i det sista osäkert om anfallsstjärnan skulle kunna spela.

Abraham startade dock, och skulle spela en matchavgörande roll mot klubben han var utlånad till förra säsongen. I den 24:e minuten nickade anfallaren in 1-0. Strax före halvtid kvitterade Villa genom Trezeguet.

I andra halvlek dröjde det inte många minuter innan Chelsea återtog ledningen. Abraham bröstade läckert ner bollen till Mason Mount som tryckte av på volley och fick se ett susande skott gå in i nättaket.

Chelsea vann matchen med 2-1 och befäster sin fjärdeplats i Premier League. På tränarbänkarna var det ett möte mellan de gamla lagkamraterna Frank Lampard, manager i Chelsea, och John Terry, assisterande manager i Villa.