POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Adebayor utfryst i City – fick inte veta om USA-resa: ”Sårande och förödmjukande”

Emmanuel Adebayor känner sig inte önskvärd i Manchester City. Nu sågar han klubbens ledning.
- Ingen i City är man nog att tala med mig ansikte mot ansikte, säger han till the Sun.

Det var bara två år sedan som Emmanuel Adebayor lämnade Arsenal. Då talade han om att han känt sig dåligt behandlat. Nu uttrycker sig Adebayor likadant om Manchester City, efter att ha blivit utlämnad från planerna att följa med på träningsläger i USA.

- Det här är sårande, förödmjukande och säger mycket om Manchester City. Å ena sidan vill de bli världens största och mest framgångsrika klubb, men samtidigt uppträder inte de som driver klubben på det sättet. Ingen i City är man nog att tala med mig ansikte mot ansikte, säger han till the Sun.

Adebayor menar att han inte varit i kontakt med någon i klubben under sommaren, förrän han fick ett e-mejl från en sekreterare i klubben.

- Jag fick precis ett e-mejl från Brian Marwoods sekreterare, en kvinna som heter Claire, som sa åt mig att infinna mig för träning den nionde juli. Sedan pratade jag med andra spelare – och då fick jag höra att A-laget reser på försäsongsturné i USA den åttonde juli.

Togolesen säger nu att han är övertygad om att han inte är önskvärd i klubben, men att ingen vågar säga det till honom. Tidigare har han uttryckt sin egen önskan om att få fortsätta i Real Madrid, som han var utlånad till under den senare delen av säsongen.

Publicerad 2011-07-08 kl 10:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå