Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Afonso hoppas på hjälp från Downing

Efter en trög start i Middlesbrough kom Afonso Alves igång ordentligt mot slutet av Premier League. Nu hoppas han på Stewart Downings hjälp med målskyttet så att han återigen kan få chansen i brasilianska landslaget.

Efter att ha landslagsdebuterat förra året är nu Afonso sugen på att lägga fler landkamper till de sju han redan gjort under förbundskaptenen Dunga.

För att komma med i landslagsdiskussionen krävs det regelbundet målgörande i Premier League, och det är där Downing kommer in i bilden.

Med hjälp av inläggsvillige Downings passningar, siktar Afonso på att skjuta Middlesbrough uppåt i tabellen och sig själv in i Dungas brasilianska landslag.
- Han slår väldigt bra inlägg och jag ser fram emot att spela med honom mer. Trots att han är ung har han erfarenhet, sade Afonso om sin lagkamrat Sewart Downing i engelska tidningen The Northern Echo.

Dunga tog ut Afonso i landslaget efter att han öst in mål i holländska Heerenveen och landslagspelet gav mersmak.
- Jag siktar på att ta mig tillbaka till landslaget. Alla vill spela för sitt land, men med Brasilien är det svårt att ta en plats.

Han har inte haft några problem att acklimatisera sig till livet i England enligt honom själv.
- Jag har redan funnit mig tillrätta. jag kom inte direkt från brasilien eftersom jag spelat i både Sverige och Holland var jag van vid det europeiska livet.

Publicerad 2008-06-03 kl 12:43
Annons
Annons
Annons