Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ägaren vägrar ge sig - ansöker om namnbyte till "Hull Tigers" igen

Foto: Scanpix

Hull Citys ägare ger sig inte. Än en gång ansöker Assem Allam om att få döpa om klubben till "Tigers".

Så sent som förra året skickade Premier League-laget in en skrivelse till FA med en förfrågan om att få döpa om sig. Den gången blev svaret nej i fotbollförbundets skiljedomstol, men det beslutet underkändes senare eftersom en ledamot ansågs ha varit jävig. Istället fick Hull på sig fram till onsdagen den här veckan att inkomma med en ny ansökan, vilket nu har skett. Enligt the Guardian hoppas ägaren Assem Allam på att kunna använda det nya namtillägget "Tigers" lagom till starten av nästa säsong, under sensommaren.

Processen rör upp känslor i England, men Hull Citys manager Steve Bruce tycker att fansen till det 111 år gamla laget ska låta Allam driva sin sak eftersom han brinner så starkt för den.

- Vi måste respektera hans åsikter. Titta på allt gott han gjort för den här klubben. Han har satt den lite grand på kartan och investerat sina surt förvärvade pengar för att förbättra den p åalla plan. Då anser jag att han förtjänat rätten att tycka som han vill, säger Bruce.

- Vi är alla traditionalister och det kommer alltid att finnas folk som inte gillar det här. Men förhoppningsvis finns en medelväg där alla kan bli nöjda. Men vi har också sportsliga utmaningar att ta tag i. Som jag ser det behöver vi lägga det här åt sidan just nu och satsa allt på att Hull City, eller Hull Tigers, spelar i Premier League nästa år.

Publicerad 2015-04-02 kl 21:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons