POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Agenten bekräftar: "Det finns bud på Lindelöf"

Foto: Scanpix

Victor Nilsson Lindelöfs är inte klar för Manchester United, enligt spelarens agent Hasan Cetinkaya.
Men det har inkommit bud till Benfica.
- Det stämmer, säger Cetinkaya till Aftonbladet. 

Under de senaste dagarna har rapporteringen kring Victor Nilsson Lindelöf och Manchester United tagit fart rejält. Den svenske mittbacken har sagts vara klar för Premier League-jätten, men det dementeras nu av 22-åringens agent Hasan Cetinkaya.

Victor är inte klar för någon klubb. Victor har fortfarande ett kontrakt med Benfica, säger Cetinkaya till Aftonbladet.

Agenten vill inte kommentera om någon klubb är överens med Benfica, och inte heller om det är Manchester United som leder jakten på landslagsmannen.

- Jag kommer inte kommentera specifika klubbar. Jag kan bara kommentera att det finns bud på Benficas bord, som de kan ta ställning till. Och jag ska ha möte med Benfica också.

- Victor har en väldigt viktig match i kväll mot Rio Ave och fokuserar på den. Jag kommer sätta mig ner med honom efter det och gå igenom Victors karriärsplanering. Den har gått bra hittills, och vi ska överväga vad som är bäst för hans framtid och utveckling, säger Cetinkaya.

Enligt agenten stämmer det inte att Nilsson Lindelöf har förhandlat med United om sitt personliga kontrakt. Portugisiska O Jogo uppger att svensken kommer tjäna omkring 34 miljoner kronor om året i den engelska klubben.

I engelska och portugisiska tidningar spekuleras det i att Manchester United kommer betala Benfica omkring 440 miljoner kronor för Nilsson Lindelöf.

Publicerad 2016-12-21 kl 17:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå