Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Agger om ex-tränarna i Liverpool: “Jag tappade helt motivationen”

Foto: SCANPIX

Daniel Agger var i många år en viktig kugge i Liverpool. I en stor intervju med the Guardian berättar han nu om sina tränare i klubben – och riktar viss kritik mot Roy Hodgson.
- Jag tappade helt motivationen eftersom hans träningar var så dryga att ta sig i genom, säger Agger till the Guardian.

Det var mellan 2006 och 2014 som Daniel Agger spelade i Liverpool. Den danske mittbacken drogs länge med skador och meddelade nyligen att han lägger av helt med fotbollen.

I en intervju med brittiska the Guardian berättar han nu öppenhjärtigt om skadehelvetet och sina känslor kring de många tränarna som han hade i klubben. Bland annat hyllar han Rafael Benitez och hans taktiska kunnande.

Roy Hodgson, som nyligen avgick som Englands förbundskapten, har dansken däremot inte lika stora ord kring.

- Jag tappade helt motivationen till att gå till jobbet eftersom hans träningar var så dryga att ta sig i genom, inte fysiskt men mentalt. Det var samma om och om igen, dag in och dag ut, säger Agger och tillägger:

- Ofta spelade åtta anfallare mot mig och Martin Skrtel. Vi två hade riktigt tuffa träningar och försvarade mot åtta offensiva spelare. Efteråt hade de knappt sprungit en kilometer, vilket var väldigt oinspirerande.

Det var under Brendan Rodgers som Daniel Agger fick mindre och mindre speltid. I halvtid mot Swansea den 24 februari 2014 hettade det till ordentligt mellan de båda efter att tränaren kritiserat Skrtel och Agger för att ha låtit Wilfried Bony ha för mycket boll.

- Alla var tysta men jag ställde mig upp och sa; ”hur kan du stå där och säga så när vi bara gör det du har snackat om hela veckan?”. Rodgers tittade på mig och muttrade; ”jaja”. Jag blev utbytt 12 minuter senare, säger Daniel Agger. 

Publicerad 2016-07-20 kl 16:00
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER